antrenamente ciclism copii bucuresti

antrenament bicicleta copii bucuresti

scoala de biciclete in bucuresti

school kids bike bucuresti

grup antrenament ciclism bucuresti

Antrenamente ciclism copii București - StrongBike School Kids București - Antrenament cu bicicleta pentru copii în București - Școală de biciclete București

StrongBike
School Kids

Sunt Aly Avram, pasionat de ciclism, Campion Național la XCM în anul 2014 și antrenor al lotului național de cadeți și juniori pentru disciplină de mountainbike. Am creat Clubul Sportiv StrongBike alături de Andreea, din dorința de a transmite mai departe celor mici și devotați farmecul ciclismului.

Am descoperit bicicleta în jurul vârstei de 3 ani și pot spune că a fost dragoste la primul pedalat. De când am învățat să merg pe 2 roți, am fost de nedespărțiți. Copil fiind, bicicleta părea o joacă și un mijloc de transport excepțional. Mai târziu, undeva prin anul 2011, am descoperit traseele lungi și palpitante din zona Argeșului, moment în care totul a devenit mult mai serios. Fascinat de acele experiențe, am început pregătirea pentru participare la concursurile de mountainbike.

În anul 2013 am participat la primele concursuri iar în anul 2014 evoluam deja spre performanță cu rezultate din ce în ce mai bune. Fără un mentor care să mă îndrume sau un antrenor cu experiență, fără ca cineva să îmi supravegheze antrenamentele și evoluția, a existat o perioadă în care făceam totul „după ureche”. Perioada a fost dificilă, cu foarte multă muncă depusă, însă cum rezultatele nu întârziau să apară, în anul 2015 am intrat în aria de interes a fondatorului FreeRiderPunctRo ce a întemeiat Focus-Freerider, echipa la care am debutat ca și sportiv de performanță.

Vorbind de rezultate excepționale, mă pot mândri cu un titlu de Campion Național la XCM (2014) și locul 3 în cadrul Campionatelor Naționale la XCO (2014).

VIZIUNEA NOASTRĂ

Clubul sportiv StrongBike vrea să vină în ajutorul tinerelor talente și să susțînă orice împătimit al sportului cu pedale. În România ciclismul este într-o continuă ascensiune și asta ne bucură!

StrongBike își dorește că orice copil dornic de performanță și dornic de a excela, să aibă posibilitatea de evoluție sub ochii unui antrenor cu experiență! Tainele ciclismului învățate de-a lungul timpului în cadrul numeroaselor concursuri la care am participat, atât în țară cât în afară țării, dar și cunoștințele teoretice dobândite în urmă cursurilor de specialitate parcurse, vreau să le împărtășesc copiilor pasionați.

În 2016 am început antrenoratul cu copii, lucrând până în prezent cu peste 300 de copii dornici să pedaleze. În urmă experienței am devenit și unul dintre antrenorii lotului național de cadeți și juniori pentru disciplină de mountainbike.

OBIECTIVELE CLUBLUI
  • Scopul principal este să ducem echipa pe care o vom antrena, la nivel internațional.
  • Ne dorim participări la concursuri de mountainbike în afară țării, schimburi de experiență cu alte cluburi sportive.
  • Întemeierea unui staff alcătuit din oameni dedicați.
  • Colaborarea cu un grup de sponsori care să susțină proiectul!