reparatii biciclete bucuresti

servicii biciclete bucuresti

servicii reparatie bicicleta in bucuresti

service de reparatii biciclete bucuresti

preturi pachete si revizii pentru biciclete in orasul bucuresti

Reparaţii biciclete în Bucureşti - StrongBike Service biciclete Bucureşti - Pachete și revizii pentru bicicleta ta - Servicii de reparații biciclete Bucureşti

StrongBike
Service

Acest service din Bucureşti a apărut în urma necesităților și dorinței de a cunoaște cât mai în detaliu domeniul bicicletelor, astăzi având o experiență de peste 8 ani. Știm cu toții că este foarte greu să găsești un mecanic priceput, și mai ales un mecanic bun la toate. Aici putem spune că ni se potrivește zicala NEVOIA TE ÎNVAȚĂ care a funcționat perfect în cazul nostru.

La început rezolvam doar probleme punctuale, basic, lucruri pe care orice ciclist ar trebui să știe să le realizeze într-o cursă, apoi am trecut la revizii și la lucruri mai complexe cum ar fi întreţinerea completă a unui amortizor FOX, sau montarea unei biciclete CUSTOM cu fiecare piesă și șurub în parte.

În prezent am adunat o experiență ce putem spune că ne defineşte din punct de vedere al calității, iar orice problemă mecanică a devenit floare la urechea sau mai bine zis, o altă operațiune banală.

Am investit mult în set-up service-ului din punct de vedere al ustensilelor de calitate pe care le folosim, pentru a putea oferi servicii calitative. Ne-a ghidat zicala: NU TE DUCI LA RĂZBOI FĂRĂ ARME, astfel ne bazăm pe cele mai bune materiale pentru a face o treaba bună!

Specialistul tău în biciclete

Bicicleta ta necesită revizie, reparație sau upgrade? atunci StrongBike Service este soluția ideală! Nu există aproape nimic care să nu putem rezolva, indiferent de marca sau starea bicicletei oferim servicii la cele mai înalte standarde.

Pachete

revizii

Servicii

şi tarife

Programări

online